Τρόποι Παράδοσης


Για την Αττική

 

·         Άμεση παράδοση εντός 1 εργάσιμης ημέρας, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και εφόσον το προϊόν αγοράς είναι διαθέσιμο.
·         Για αγορές ύψους 79€ και άνω, δωρεάν αποστολή. 
·         Για αγορές μικρότερου ποσού, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 5€, εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές, για τις οποίες υπάρχει επιπλέον χρέωση.
·         Παραλαβή από το κατάστημα μας. Στην περίπτωση ηλεκτρονικής αγοράς, πριν την επίσκεψή σας, βεβαιωθείτε πρώτα ότι η παραγγελία σας είναι ετοιμοπαράδοτη και η εξέλιξη της παραγγελίας σας  βρίσκεται στο στάδιο 'Τιμολόγηση Παραγγελίας'.
·         (Οι παραδόσεις με courier γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00πμ - 13:00μμ.) 


Για την υπόλοιπη Ελλάδα

  

·         Με Courier (1-2 εργάσιμες ημέρες). Τα έξοδα αποστολής κυμαίνονται ως εξης: 1) για δέμα μέχρι 2kg, η χρέωση είναι 3,05€, 2) για δέμα μέχρι 5kg, η χρέωση είναι 5,05€, 3) Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών ή μεγάλου όγκου της παραγγελίας τα έξοδα τροποποιούνται, όπως τα ορίζει η εταιρεία.

·         Με πρακτορείο μεταφορών (1-2 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου). Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη, το οποίο γίνεται μέσω καταθέσεως σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες. 

·         Για απομακρυσμένες περιοχές, όπου η αποστολή με courier δεν είναι δυνατή, η παράδοση γίνεται μέσω ΕΛΤΑ.