Taf Toys Σετ Δραστηριοτήτων Develop & Play Kit από Ύφασμα για Νεογέννητα 12915

Κατασκευαστής: taf toys
Κωδικός Προϊόντος: 12915
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
39,90€
-+
  • Δωρεάν μεταφορικά από 79€
  • Δωρεάν Συναρμολόγηση Βρεφικού Δωματίου εντός Αττικής
  • Δωρεάν τοποθέτηση καθίσματος στο κατάστημα

Το Taf toys Newborn kit περιλαμβάνει 12 απαραίτητα αναπτυξιακά παιχνίδια για νεογέννητα και έναν οδηγό με αναπτυξιακές συμβουλές που σας εξηγεί πώς η χρήση κάθε παιχνιδιού μέσα σε αυτό το kit βοηθά το μωρό.

Χρησιμοποιείστε τις κάρτες για να βοηθήσετε το μωρό σας να εστιάσει και να αναπτύξει τους μύες των ματιών του. Κρατήστε τις εικόνες 20-30 cm μακριά από το μωρό σας και αλλάξτε τις από καιρό σε καιρό. Τοποθετήστε έναν καθρέφτη κοντά στο μωρό σας. Κοιτάζοντας τον εαυτό τους στον καθρέφτη θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της ικανότητάς τους να συγκεντρώνονται.

Χρησιμοποιήστε το μαξιλάρι για την υποστήριξη του όταν στέκετε στην κοιλίτσα του, ενώ οι μύες του νεογέννητου αρχίζουν να δυναμώνουν. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν ενδιαφέρουσες εικόνες για να κοιτάξουν και να τους κρατήσουν το ενδιαφέρον. Συνδυάστε το μαξιλάρι με τις κάρτες χρόνου για επιπλέον οπτική διέγερση.

Περίπου 6 μηνών τα μωρά αναπτύσσουν μια αίσθηση αποχωρισμού από τον γονιό. Αυτό μπορεί να είναι ευκολότερο με ένα μεταβατικό αντικείμενο όπως το πανάκι παρηγοριάς που μπορεί να βοηθήσει το μωρό σας να ηρεμεί.

Τοποθετήστε την κουδουνίστρας και τους κρίκους οδοντοφυΐας κοντά στο μωρό σας. Θα παίξουν και ο ήχος θα τους παρακινήσει να συνεχίσουν να επαναλαμβάνουν τις ενέργειές τους. Στερεώστε τα παιχνίδια στο μαξιλάρι για την κοιλιά. Θα πυροδοτήσουν την περιέργειά του και την αίσθηση της ανακάλυψης.

Συμπεριλάβετε το πανάκι παρηγοριάς λιοντάρι στο παιχνίδι και ενθαρρύνετε το μωρό να πιάσει. Η χαίτη του είναι εξαιρετικό βοήθημα για την ανάπτυξη της οδοντοφυΐας και τον συντονισμό των ματιών των χεριών.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή